Nyheder

Vi har samlet nyheder, aktiviteter og kurser på denne side, så du løbende kan orientere dig om, hvad der sker. Har du en nyhed eller en aktivitet, som du vil dele? Så skriv gerne til os på [email protected]ære.dk 

Nyt forløb om lærer-elevrollen og det fysiske læringmiljø

Det første forløb blev hurtigt booket, og derfor udbyder vi et nyt forløb. Du kan læse mere om fordybelsesmodulet og finde tilmelding her.


Få hjælp fra en 3K instruktør

Der står fem dygtige lærere klar til at hjælpe jer igang med SOLO og/eller feedback på skolen. Du kan læse mere om 3K instruktørerne, og hvordan du får kontakt til dem her.


Ny procesplakat

Vi har lavet en ny procesplakat, der illustrerer fase 2. Læs mere om hvornår I modtager procesplakat og hent en digital version her. 


Skoleåret 19/20: Aktiviteter og tidsplan

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter, kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er i skoleåret 19/20. 


Bogpakke til alle skoler

Vi har på opfordring sendt en bogpakke ud til alle skoler, som afspejler de væsentligste elementer i den synligt lærende skole. Du kan læse mere om bogpakkens indhold her. 


Workshop om synlig læring for nye medarbejdere

D. 29/1 afholdt vi en workshop for nye medarbejdere, hvor vi fortalte om baggrunden for arbejdet med synlig læring, hvor vi er i projektet og delte eksempler fra praksis. Du kan finde præsenationer og information om arrangementet her. 


Projektbeskrivelse for fase 2

Vi er jo godt i gang med fase 2, men hvis du skulle være interesseret i at dykke ned i projektbeskrivelsen for fase 2, så kan du finde hele beskrivelsen eller læse en opsummeret udgave her.