Workshop for nye medarbejdere 2020-2021


Kom til workshop for nye medarbejdere på Bagsværd Skole d. 2. december 2020 fra kl. 12.30 - 16.00.

Da sidste skoleårs workshop blev aflyst som følge af COVID-19, er denne workshop også for sidste års nyansatte medarbejdere.

Vi forsøger så vidt muligt at have samme program som det aflyste arrangement. Der vil derfor være fokus på praksisfortællinger, konkrete praksisredskaber og introduktioner til grundelementerne i udviklingsforløbet.

For at alle deltagere får det maksimale ud af workshoppen, sender vi i god tid en lille opgave ud, der går ud på at observere og tale med kollegerne. Mere herom senere.

Se det tidligere program nederst på siden. Vi udsender et nyt inden workshoppen.

Hør projektleder Trine Danø fortælle om årets workshop for nye medarbejdere

På workshop for nye medarbejdere får nye medarbejdere  på skolen mulighed for at blive introduceret til et af de væsentlige skoleudviklingsforløb i kommunen Alle elever skal lære at lære mere. Udviklingsforløbet har til formål at forankre en synligt lærende praksis på skolerne, hvor eleverne - bl.a. igennem løbende feedback og feedforward – bliver bevidste om, hvad de skal lære, hvor de er, og hvad deres næste skridt skal være, og hvor medarbejderne er engagerede i at udvikle deres professionelle læringsfællesskaber omkring elevernes læring og arbejder systematisk med at evaluere og følge op på egen betydning for elevernes progression.

Workshoppen veksler imellem kortere faglige introduktioner til grundelementerne i udviklingsforløbet og mulighed for at blive klogere på og komme i dialog om, hvordan kolleger på andre skoler konkret arbejder med at omsætte de fælles mål til praksis.

Praktisk information

Tidspunkt
Onsdag d. 2. december kl. 12.30-16.

Kursussted
Bagsværd Skole, 
Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd

Forplejning 
Der serveres en sandwich ved kursus start og kaffe/te, kage/frugt om eftermiddagen.

For yderligere information
Trine Danø
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 21 77 96 49

Simon Haslund Schmidt (projektmedarbejder)
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23 99 72 00

Spørgsmål vedr. tilmelding
Kursusadministrator Farheen Amir 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
20 99 06 74

Programmet for den aflyste workshop