Workshop for nye medarbejdere 2019-2020

Kom til workshop for nye medarbejdere på Bagsværd Skole d. 11. marts 2020 fra kl. 12.30 - 16.00.


På workshop for nye medarbejdere får nye medarbejdere i på skolen mulighed for at blive introduceret til et af de væsentlige skoleudviklingsforløb i kommunen Alle elever skal lære at lære mere. Udviklingsforløbet har til formål at forankre en synligt lærende praksis på skolerne, hvor eleverne - bl.a. igennem løbende feedback og feedforward – bliver bevidste om, hvad de skal lære, hvor de er og hvad deres næste skridt skal være, og hvor medarbejderne er engagerede i at udvikle deres professionelle læringsfællesskaber omkring elevernes læring og arbejder systematisk med at evaluere og følge op på egen betydning for elevernes progression.

Workshoppen veksler imellem kortere faglige introduktioner til grundelementerne i udviklingsforløbet og mulighed for at blive klogere på og komme i dialog om, hvordan kolleger på andre skoler konkret arbejder med at omsætte de fælles mål til praksis.

Forplejning:
Der serveres en sandwich ved kursus start og kaffe/te, kage/frugt om eftermiddagen.

For yderligere information kontakt:
Morten Kliim-Due på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 72 68 44 14 
eller Carsten Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 61 14 18 74.

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Kursusadministrator Farheen Amir via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller
telefon 20 99 06 74

Kursussted: Bagsværd Skole

Adresse: Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd